Klantenservice:  0346-70 02 22
Omron
Icon GRATIS bezorgd vanaf €50,-.
Icon Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
Icon Account aanmaken niet nodig.
Icon 30 dagen op zicht.
Icon Direct uit voorraad leverbaar.
Icon Product vandaag nodig? Afhalen mogelijk!
Icon Betaal achteraf met Afterpay.
Icon Minimaal 2 jaar garantie.

      

 

Omron HCG-801 ECG apparaat

Schrijf de eerste review van dit product

De Omron HCG 801 is een compact en mobiel ECG apparaat. Een ECG-meting duurt ongeveer 30 seconden. Met deze ECG-metingen kunt u uw arts helpen uw lichamelijke conditie te volgen. De monitor heeft hulpschermen die u helpen de metingen goed uit te voeren.


 • Compact model: 121mm x 67mm x 24mm

 • Gewicht: 130 gram (met batterijen)

 • Bipolair, éénkanaals

 • Inclusief SD kaart om via software ECG's te analyseren

 • Inclusief bewaaretui

 • Nederlandse handleiding

                                 Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

                       Product in bestelling bij de leverancier  

omron ecg apparaat Zoom


Handleiding / Productinformatie

Handleiding-Omron-ECG-801.pdf (757.70 KB)

Details

Omron HCG 801 mobiel ECG apparaat

Deze Omon mobiele ECG-meter is een professionele ECG-meter voor (para-)medici. Deze compacte meter is ideaal voor preventieve-of intake metingen in de werksfeer, op kantoor, bij een fysiotherapeut en fitnessinstellingen. In slechts 30 seconden heeft u een snelle en niet belastende meting. Tevens is deze compacte meter ook perfect geschikt voor medicatie tolerantie metingen of voor patiënten die zelf onder begeleiding van hun arts en/of therapeut hun hartritme willen kunnen meten.

De Omron Heartscan is ontworpen en bedoeld voor situaties waar de conventionele ECG uitrusting minder geschikt is. De 12 kanaals ECG apparaten die worden gebruikt in ziekenhuizen geven uiteraard meer informatie. Deze apparaten worden voor gedetailleerd onderzoek gebruikt, maar zijn niet praktisch in situaties waar veranderende omstandigheden en symptomen een snelle en mobiele oplossing vereisen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een huisarts in thuissituatie. Een conventioneel ECG apparaat is niet voorhanden, toch is het raadzaam om direct een ECG te maken. Al was het alleen maar vanwege het feit dat de gezondheidssituatie van de patient aan snelle verandering onderhevig kan zijn. Maar ook voor een snel eerste onderzoek, een eerste intake onderzoek, in fysiopraktijken, fitnessinstellingen e.d. kan de Heartscan 801 van Omron haar diensten bewijzen. De Omron Heartscan is in veel van deze gevallen het juiste alternatief. De Omron Heartscan wordt dan gebruikt door medici of paramedici of onder controle van een medicus. Een behandelend arts kan het apparaat bijvoorbeeld bij een patient achterlaten zodat hij of zij een ECG kan maken op het moment dat de klachten aanwezig zijn.

Werking van het apparaat

De Omron HCG 801 registreert gedurende 30 seconden het hartritme. De hartcurve is direct te volgen op het display. Met de software is de data makkelijk over te brengen via een SD-geheugenkaart naar de computer voor verdere analyse. Via de software is het display (schermtaal Engels) zo in te stellen dat er in detail geanalyseerd kan worden in een bepaalde periode. Verder is het mogelijk om metingen met elkaar te vergelijken en metingen uit te printen. Het systeem is niet belastend en geeft direct een indicatie van de hart-conditie. Op het SD kaartje kunnen tot 300 metingen worden opgeslagen. De Heartscan is heel eenvoudig te bedienen.

Beoogd gebruik:

 • Bij het volgen en monitoren van patiënten buiten de kliniek
 • Bij preventieve-of intake metingen in de werksfeer, op kantoor, fysiopraktijken, fitnessinstellingen e.d.
 • Bij het bezoeken van patiënten buiten de (huisarts) praktijk.
 • Bij thuissituaties, verontruste patiënten kunnen op een snelle wijze inzicht krijgen of ze contact moeten opnemen met hun behandeld arts.
 • Voor medicatie tolerantie metingen waarbij duidelijk wordt of deze juist gedoseerd is.
 • Bij opname in een ziekenhuis waar een tijdrovende 12-puntsmeting niet van toepassing is maar waar de hartconditie een belangrijke rol speelt.
 • Voor en tijdens dialyse
 • Patiënten na een operatie
 • Patiënten in de eerste hulp.

Productvideo:

Schrijf uw eigen review

U werkt aan review: Omron HCG-801 ECG apparaat

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Degelijkheid
Levering

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Handleiding / Productinformatie

Handleiding-Omron-ECG-801.pdf (757.70 KB)