Klantenservice:  0346-70 02 22

Bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters

De bloeddrukmeters die wij verkopen zijn allemaal klinisch gevalideerd en aanbevolen door Artsen of de Nederlandse Hartstichting. Bloeddrukmeters zijn er in twee uitvoeringen; de bovenarm bloeddrukmeters en de polsbloeddrukmeters. Voor het juist uitvoeren van een bloeddrukmeting is het van belang dat u de juiste stappen onderneemt. Lees deze stappen op onze handige bloeddrukmeter advies pagina.

Artikelen 1 tot 36 van 112 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 112 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van hoog naar laag sorteren

Bloeddrukmeters

Met een bloeddrukmeter kunt u thuis uw eigen bloeddruk meten. Een bloeddrukmeter is er in diverse uitvoeringen. Er zijn polsbloeddrukmeters en bovenarm bloeddrukmeters. Bovenarm bloeddrukmeters zijn aanbevolen door de Nederlandse Hartstichting.

Bij het gebruik van een polsbloeddrukmeter kan uw arm en pols bewegen. De bloeddrukmeter is een instrument dat gevoelig is voor beweging. Bij het gebruik van een bovenarm bloeddrukmeter is er minder kans op beweging en daardoor is een meting met de bovenarmbloeddrukmeter vaak wat minder gevoelig voor fouten. Het resultaat is accurater. Een bovenarm bloeddrukmeter is een veel verkochte bloeddrukmeter en aanbevolen voor thuismeting door de Hartstichting.


Bloeddrukmeter merken

Bloeddrukmeters zijn te verkrijgen in veel verschillende merken. Simedo.nl heeft uitsluitend bloeddrukmeters in het assortiment opgenomen van hoge kwaliteit. Wij staan achter onze producten en garanderen de kwaliteit hiervan. De merken bloeddrukmeters die wij voeren zijn onder andere: Omron bloeddrukmeters, Microlife en Beurer bloeddrukmeters. Alle bloeddrukmeters zijn klinisch gevalideerd en staan op de lijst van betrouwbare bloeddrukmeters van de Nederlandse Hartstichting en worden aanbevolen door artsen.


Klinisch gevalideerd

Het aanbod in bloeddrukmeters is groot. Het is belangrijk dat u een klinisch gevalideerde bloeddrukmeter kiest. Een klinisch gevalideerde bloeddrukmeter is uitvoerig getest door het Dabl instituut. Dit instituut houdt zich bezig met het testen van bloeddrukmeters op betrouwbaarheid en de mate van accuraatheid. Het is van belang dat u als u een meting uitvoert een juiste weergave van de gemeten waardes krijgt. Let u er hierbij tevens op dat u een manchet van de juiste afmeting gebruikt. Voor veel van onze modellen voeren wij standaard een L manchet. Wordt de bloeddrukmeter van uw keuze standaard geleverd met een M manchet dan kunt u een grotere manchet gelijk bijbestellen.