Klantenservice:  0346-70 02 22
AliveCor
Icon GRATIS bezorgd vanaf €50,-.
Icon Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!
Icon Account aanmaken niet nodig.
Icon 30 dagen op zicht.
Icon Direct uit voorraad leverbaar.
Icon Product vandaag nodig? Afhalen mogelijk!
Icon Betaal achteraf met Afterpay.
Icon Minimaal 2 jaar garantie.

      

 

Kardia Mobile (ECG)

Schrijf de eerste review van dit product

Deze Kardia Mobile van het Amerikaanse Alivecor inc. is een uiterst compacte en mobiele 1 kanaals-ECG meter. De Kardia werkt door middel van een app op uw smartphone. U maakt binnen een handomdraai een ECG-filmpje. U hoeft daarnaast geen gekwalificeerd arts te zijn voor het interpreteren van deze metingen: als er onregelmatigheden worden aangetroffen (bijv. atriumfibrilleren) wordt dit bij de meting gemeld.


 • Zéér compact: 82 x 32 x 3.5 mm

 • Gewicht: ±18 gram

 • Werkt via smartphone (iOS & Android app aanwezig)

 • 1 kanaals-ECG monitor

 • Werkt op (1) knoopcell batterij

 • Binnen 30 seconden een complete meting

 • Voorzien van gastmodus

 • Officieel AliveCor partner

                                 Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW

Normale prijs: € 149,00

€ 139,00

Op voorraad

Normale prijs: € 149,00

€ 139,00

kardia mobile ecg Zoom


Details

AliveCor Kardia mobile ECG apparaat

Deze Kardia ECG meter van AliveCor is een zeer compacte en klinisch goedgekeurde 1-kanaals ECG meter. In slechts 30 seconden maakt u een compleet hartritme filmpje. Deze duur van de meting is instelbaar. In de app heeft u de keuze om de meting 30 sec, 1, 2, 3, 4 of 5 minuten te laten duren. De werking is eenvoudig: houdt de Kardia Mobile met uw vingertoppen tegen de achterkant van uw telefoontoestel aangedrukt en wacht 30 seconden tot het filmpje is gemaakt. Mochten er afwijkende patronen worden geconstateerd (bijvoorbeeld atriumfibrilleren) dan wordt dit in het gemaakte hartfilmpje aangegeven. Vanuit de app kunt u de PDF rapporten doormailen of printen (via iPhone) als u een WIFI printer heeft. Voor een voorbeeld van de ECG uitdraai kunt u bovenstaand ECG-rapport downloaden (in PDF formaat). De Kardia Mobile is ''FDA approved'', de houdt in dat de Kardia Mobile is ondervonden aan strenge testen van de Amerikaanse overheid.

Kardia app

De Kardia ECG meter werkt in combinatie met een Kardia app*. De app is beschikbaar voor iOs en Android toestellen. Vanuit de app kunt u snel en eenvoudig metingen doorsturen als bijvoorbeeld een PDF bestandje of als bijlage van een e-mail.

*De app is (nog) niet beschikbaar in iPad formaat. U kunt wél de iPhone versie installeren op uw tablet. In onderstaande afbeelding ziet u enkele impressies uit de Kardia app.

Wat zit er in de doos?

 • 1x de Kardia Mobile (incl. batterij)
 • 1x Quick start guide
 • 1x bevestigingsplaat (optioneel te gebruiken) voor achterop uw telefoon (d.m.v. plaktape)

 • Livv Mobile Health starterskit

  In samenwerking met LIVV Health bieden wij u de mogelijkheid om de gemaakte ECG's met de Kardia Mobile te laten beoordelen door professionals. Deze professionals zijn verbonden aan het ISALA in Zwolle. Deze dienst werkt volgens een abonnementsmodel. Bij aanschaf van een Kardia Mobile kunt u voor €59 een Livv Health startersset kopen. Deze set geeft recht op 3 consults of 1 spoedconsult. Na deze 3 maanden kunt u ervoor kiezen om de dienst te verlengen (maandelijks: €24,90). Consults (credits) die u niet gebruikt neemt u mee naar de volgende maand. Meer info over deze startersset? Bekijk dan die productpagina van de Livv starterskit. Het betreft hier een extra functionaliteit voor de Kardia Mobile. De Kardia Mobile werkt ook zonder Livv Health startersset. Het enige dat u dan niet kunt doen is ECG's laten beoordelen door artsen.

  Productvideo

  Schrijf uw eigen review

  U werkt aan review: Kardia Mobile (ECG)

  Hoe waardeert u dit product? *

    1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
  Prijs
  Degelijkheid
  Levering