Klantenservice:  0346-70 02 22

Omron bloeddrukmeters

Omron is een groot elektronica merk. Omron voert verschillende soorten producten in het assortiment. De grootste en meest bekendste divisie van Omron is Omron Healthcare. Deze divisie houdt zich bezig met het ontwikkelen en bedenken van allerlei soorten medische producten. Van alle medische producten die Omron voert zijn ze het grootst en meest toonaangevend in Omron bloeddrukmeters voor thuisgebruik én voor medische professionals. Het merk kent haar oorsprong in Japan, waar vandaag de dag nog veel technologische ontwikkelingen binnen het merk plaatsvinden. Omron is een merk dat veel gebruikt wordt in professionele instellingen: veel ziekenhuizen en klinieken maken gebruik van de betrouwbare bloeddrukmeters van Omron.

Omron Intellisense™ technologie

Bijna alle Omron bloeddrukmeters maken gebruik van de speciale Intellisense™ technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de manchet wordt opgepompt tot exact de juiste druk. De juiste oppompdruk is van essentieel belang voor een accurate bloeddrukmeting. Bovendien zorgt de juiste oppompdruk ook voor een comfortabelere meting: het manchet wordt niet onnodig hard opgepompt.

Omron bloeddrukmeters

Omron heeft een groot aanbod in bloeddrukmeters. Alle Omron bloeddrukmeters worden uitvoerig getest en zijn allemaal klinisch gevalideerd. Omron stelt zeer hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten en maakt gebruik van de laatste en beste technologieën op het gebied van bloeddrukmeting. Veel technologieën die Omron gebruikt zijn door hun zelf bedacht en gepatenteerd.

Omron modellen

Omron heeft diverse modellen in het assortiment die zeer populair zijn. Dit komt omdat ze stuk voor stuk allemaal zeer betrouwbare metingen uitvoeren en kwalitatief hoogwaardig zijn. Niet voor niets staan er in de Consumentenbond-bloeddrukmetertest van 2012 vier modellen van Omron. Drie van deze modellen hebben wij in ons assortiment:

  • Omron M7
  • Omron M6 Comfort
  • Omron M3

  • Een ander zeer populair model van Omron is de: Omron M10-IT. Deze bloeddrukmeter heeft zeer veel opties die het meten van de bloeddruk uiterst betrouwbaar maakt.

    Comfort cuff: wat is het?

    Een aantal Omron bloeddrukmeters beschikt over een Comfort cuff manchet. Een Comfort cuff manchet heeft een variabele lengte. De Comfort cuff manchet is daarom geschikt voor een armomtrek tussen de 22 centimeter (medium) tot 42 centimeter (large). Door de variabele lengte zijn deze manchetten geschikt zowel voor mensen met normale bovenarmen als voor mensen met wat bredere bovenarmen. De manchet is eenvoudig om te leggen en zit comfortabel. De Omron M10, Omron M6 Comfort en de Omron M7 hebben allen een voorgevormd Comfort cuff manchet.